Masina de politie facuta praf dupa un accident violent. Soferita ranita

Masina de politie izbita in plin joi dupa-amiaza pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: A auzit zgomote din remorca, in mers, s-a speriat si a chemat politia. Surpriza totala pentru un sofer de TIR care venea la Timisoara 

Accidentul a avut loc pe drumul care asigura legatura intre doua localitati aradene. Un sofer in varsta de 31 de ani a condus o masian de la Almas catre Joia Mare, in judetul Arad. Intr-o curba la stanga soferul nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, masina a derapat si a intrat pe contrasens,. Din sens opus venea o masina de politie, care era condusa de o tanara in varsta de 35 de ani.

Impactul a fost puternic, iar autospeciala a fost proiectata intr-un alt autoturism, care circula in spatele sau. In urma accidentului soferita care se afla in masina de serviciu, si care este agent sef in cadrul Postului de Politie Ignesti, a fost ranita usor, fara a fi nevoie de transportul ei la spital, scrie glsa.ro.

Colegii politistei au ajuns rapid la fata locului, iar pe perioada cercetarilor traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.