IMAX Day la Cinema City – Shopping City Timisoara pe 29 septembrie

TIMISOARA. Duminica aceasta este IMAX Day la Cinema City – Shopping City Timisoara, zi ce vine cu o oferta speciala:
orice bilet pentru sala IMAX costa doar 14 lei/film. Pretul este valabil pentru 1 film din cele aflate in programul IMAX Day iar ochelarii 3D nu sunt inclusi in acest pret.

Formatul IMAX beneficiaza de unul dintre cel mai performante ecrane din România, imaginile 3D fiind reproduse la o calitate superioară, ce este completată de o experiență acustică desăvârșită, prin sistemul „surround sound”. Doar în sala T IMAX vei avea parte de imersie totală în acțiunea filmului; un sunet care zguduie pământul, fiind de 10 ori mai dinamic decât cel dat de sistemele standard, un ecran uriaș care oferă cu până la 26% mai multă imagine decât cel dintr-o sală standard; imagini clare ca lacrima, care îți taie răsuflarea, având cu 40% la mult contrast și cu 60% mai multă luminozitate.

Filmele disponibile spre vizionare de IMAX Day sunt:

Furios si iute: Hobbs & Shaw
După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios și iute prezintă acum primul său capitol separat, Furios și iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în Furios și iute 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie Brixton (Idris Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

IT: Capitolul doi
Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.

Omul Paianjen: Departe de casa
Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi în mod abrupt și fără menajamente cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

Razbunatorii: Sfarsitul jocului
Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fara apa sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistreaza un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța ca, într-o buna zi, probabil mult dupa ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în deriva, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Razbunatorii care au supraviețuit decimarii provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adica Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk facut ghem de frica și înca reticent la ideea de a-și arata fața în public), încearca sa gaseasca o cale de a-și salva prietenii, aliații și, ma rog, acea jumatate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scara greu de imaginat.

Regele Leu
În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu. Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană. Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.