Scandal sfarsit in sange. Crima intre frati, nu departe de Timisoara

TIMIS. Un scandal monstru intr-o familie din Timis s-a sfarsit in sange. Un barbat si-a ucis fratele.

CITESTE SI: Imagini cu bataia suporterilor dinamovisti la Timisoara. Incaierare ca-n filme cu bate si scaune. Video 

Nenorocirea a avut loc in localitatea Cornesti, care tine de comuna Ortisoara. Doi frati s-au luat la cearta, iar de la cuvinte de ocara pana la crima n-a mai fost decat un pas. La un moment dat unul dintre ei a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat in piept pe celalalt.

La fata locului au ajuns echipaje ale Politiei si Ambulantei. Medicii au facut eforturi disperate sa-i salveze viata barbatului gasit intr-o balta de sange. Din pacate, acestia nu au reusit. Omul si-a dat ultima suflare sub ochii ingroziti ai familiei.

Agresorul a fost retinut de politisti si dus in fata magistratilor care au decis ca acesta sa ramana in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile. Ancheta continua, politistii incercand sa afle ce anume l-a indemnat pe barbat sa-si omoare fratele.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cauza principală ALCOOLUL

  2. In Iad o sa arzi pentru ca ti ai ucis fratele
    Sa sfârșești in pușcărie criminalule. Orice motiv ai avea asemenea fapte nu se fac 😠Diavolul lucra prin oameni