Weekend cu lupte sub panou la Cupa Timisoara la baschet

TIMISOARA. SCM Timisoara se afla in plin „proces” de omogenizare si pregatire a noului sezon care va incepe din luna octombrie.

CITESTE SI: Primul tramvai nou pe baterii pentru Timisoara, in productie la fabrica Bozankaya. Cand il vedem in teste, pe linii, in oras 

„Leii din Banat” au fost zilele trecute in Ungaria unde au participat la „Memorialul Horvath Atilla” ajuns la a X-a editie. Violetii au invins in semifinale Vienna Timberwolves 85-48, dar a cedat in finala in compania gazdelor de la Falco Szombathely, 52-89, echipa ce va juca impotriva Oradiei in Liga Campionilor.

Banatenii au revenit acasa si pregatesc traditionala competitie Cupa Timisoara, care va avea loc vineri si sambata. Participa patru formatii romanesti, Sibiu, Focsani, Steaua si bineinteles echipa gazda. In prima zi a turneului, Steaua si Sibiu se lupta pentru un loc in finala, vineri de la 18, urmand ca de la 20.30, Timisoara sa se confrunte cu Focsaniul. In a doua zi a intrecerii sunt programate finalele, cea mica de la ora 17, cea mare, intre invingatoarele din semifinale, de la 19.30.

Accesul publicului in sala se va face doar pe baza biletului in valoare de 10 lei, care se va putea achizitiona de la casieria salii cu 30 de minute inainte de inceperea primului meci, si va fi valabil pentru ambele partide din ziua respectiva. Copiii sub 10 ani, pensionarii si persoanele cu handicap, au intrarea gratuita”, anunta organizatorii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.