Mai multe localitati din Timis raman fara apa saptamana viitoare

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere ale propriei retele de distributie si lasa fara apa mai multe localitati pe parcursul saptamanii viitoare.

CITESTE SI: Se incalzesc caloriferele la Timisoara. Colterm testeaza conductele 

Prima intrerupere este programata pentru luni si marti, intre orele 9 si 15 in localitatea Cerneteaz. Angajatii Aquatim vor interveni pentru lucrari de modernizare la gospodaria de apa.

De luni pana vineri, in fiecare zi intre orele 8 si 14, se vor spala retelele de apa cu un amestesc de apa si aer sub presiune, cu utilaje specializate in Cheveresu Mare, Dragsina si Vucova.

Presiunea apei va fi scazuta in perioadele mentionate, este posibil ca in Vucova și Dragsina furnizarea apei sa se faca cu intermitente, data fiind capacitatea mica a rezervorului de inmagazinare. Spalarea retelelor de apa este o parte a programului de mentenanta preventiva al Aquatim si are rolul de a asigura calitatea adecvata a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, compania le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Aquatim ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.