Un firobuz si mai multe minibuze scolare vor circula deviat de vineri pana la inceputul saptamanii viitoare, la Timisoara. Anuntul STPT

TIMISOARA. Lucrarile de asfaltare din centrul Timisoarei duc la o noua inchidere a circulatiei in aceasta zona a orasului, iar acest lucru duce si la devierea rutelor pentru unele mijloace de transport in comun.

CITESTE SI: Se inchid b-dul Bratianu si strada 20 Decembrie, la Timisoara. Muncitorii trec la asfaltare 

Firobuzul cu numarul 16, dar si cateva minibuze scolare vor circula pe alte rute decat cele obisnuite vineri, sambata si luni. Iata mai jos traseele pe care vor rula mijloacele de transport in cele trei zile.

Troleibuzele liniei 16 vor intoarce in fata Primariei Municipiului Timisoara (B-dul Vasile Parvan – str. 20 Decembrie 1989 – B-dul Regele Ferdinand I – B-dul Vasile Parvan).

Minibuzele de pe traseele scolare S1, S4, S6 si S10 nu vor mai ajunge pana la Colegiul Ion I.C. Bratianu si Colegiul E. Ungureanu, ci isi vor continua traseele pe B-dul I.C.Bratianu, str. Michelangelo, B-dul C.D.Loga, folosind statia „Continental” situata pe B-dul I.C.Bratianu ca statie de debarcare pentru elevii colegiilor mentionate anterior (statia se afla in langa Hotelul Continental si sucursala B.R.D.). La transportarea elevilor catre adresele de domiciliu, elevii celor doua colegii vor utiliza statia „T.Grozavescu”, statia liniei 40 (in spatele cladirii Postei Mari),

Minibuzul de pe traseul scolar S3 va folosi ca statie de debarcare/imbarcare a elevilor pentru Colegiul Ion I.C. Bratianu si Colegiul E. Ungureanu, aceeasi statie „ T.Grozavescu” a liniei 40 (in spatele cladirii Postei Mari),
Minibuzul de pe traseul scolar S2 va circula pe traseul: str. 20 Decembrie 1989 – B-dul C.D.Loga, lasand elevii Colegiului Ion I.C. Bratianu si Colegiului E. Ungureanu la intersectia str. 20 Decembrie 1989 cu B-dul C.D.Loga. La transportarea elevilor catre adresele de domiciliul, se va folosi ca statie de imbarcare pentru colegiile mentionate mai sus, tot statia „T.Grozavescu”, statia liniei 40 (in spatele cladirii Postei Mari), urmand traseul B-dul I.C.Bratianu – str. Michelangelo – B-dul V.Parvan – Spl. Tudor Vladimirescu.

Duminica, 15.09.2019, mijloacele de transport ce tranziteaza zona aflata in reamenajare vor circula normal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.