Schimbari pe doua rute de autobuz, din prima zi de scoala, la Timisoara. Anuntul STPT

TIMISOARA. Doua dintre autobuzele care asigura legatura dintre Timisoara si comunele mari din apropiere vor avea un traseu prelungit de la inceputul saptamanii viitoare.

CITESTE SI: Zici ca-s din alt oras. ‘Strazile largite din centru vor fi toate deschise traficului in prima zi de scoala, dimineata, la Timisoara’, da asigurari primarul. Cum arata santierul si unde vor fi impuse restrictii in curand FOTO

Este vorba despre mijloacele de transport metropolitane care circula pe rutele Timisoara – Sanmihaiu German si Timisoara – Sag.

Din prima zi de scoala, pentru a veni si in sprijinul elevilor din aceste localitati care invata la scoli din oras, Societatea de Transport Public Timisoara va prelungi rutele pentru autobuzele M36 si M46.

Iata noile rute pentru cele doua autobuze.

– Traseul liniei M36, pentru cursa cu plecare la orele 06:40 din Sanmihaiu German, va fi prelungit pana in Piata Mocioni(Sinaia), cu sosire in statia “Piata Mocioni/Sinaia” la orele 07:21. Pentru a transporta elevii spre localitatiile Utvin, Sanmihaiu Roman si Sanmihaiu German, linia M36 va avea o cursa cu plecare din Piata Mocioni (Sinaia) la orele 14:40, cu sosire la Sanmihaiu German (capat de linie) la orele 15:21.

– Traseul liniei M46, pentru cursa cu plecare la orele 07:00 din Sag, va fi prelungit pana in Piata Mocioni(Sinaia), cu sosire in statia “Piata Mocioni/Sinaia” la orele 07:37. Pentru returul spre localitatea Sag, linia M36 va avea o cursa cu plecare din Piata Mocioni (Sinaia) la orele 14:05, cu sosire la sag (capat de linie) la orele 14:40.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.