Accident violent pe o sosea din Banat. Un om a murit pe loc. Foto

Impact frontal marti dupa-amiaza pe o sosea intens circulata din Banat.

CITESTE SI: Moarte teribila pentru un barbat pe un drum din Timis 

Accidentul a avut loc pe drumul care leaga Resita de Caransebes. La putin timp dupa ce a iesit din Resita, soferul unui Volvo a apasat acceleratia si s-a angajat in depasirea unui alt autoturism. Omul nu s-a asigurat insa corespunzator si, cand a intrat pe contrasens, s-a izbit puternic de o autoutilitara care circula regulamentar.

In urma impactului, soferii celor doua autovehicule au ramas blocati intre fiarele contorsinate. Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipe ale pompierilor, ambulantei si politiei.

Pompierii l-au scos repede din masina pe soferul autoutilitarei, care a fost trimis mai intai la Spitalul Judetean din Resita, pentru ca medicii de aici sa il transfere la Casa Austria, la Timisoara, scrie expressdebanat.ro.

Soferul Volvo-ului a fost scos mai greu din autoturism, iar in ciuda eforturilor medicilor acesta si-a dat ultima suflare.

Circulatia in zona accidentului s-a desfasurat cu dificultate pe durata cercetarilor politistilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Un prost in minus.

  2. Adi esti un prost. Mai bine nu comentai

    • Care e problema? Se cheama selectie naturala. Nu strica sa mai dispara din exemplarele cu un coeficient de inteligenta redus. Mare beneficiu societatii nu aduc. Mai mult costuri. Pacat doar de victimele colaterale