Adrian Pau, deputat Pro Romania de Timis: ALDE a ales pe plan local sa sustina in continuare administratia PSD

TIMISOARA. Pro Romania si ALDE au infiintat Alianta 1 OM la nivel national, insa la nivel local ALDE pare sa fi ramas in barca social – democrata. Acest lucru a fost observat si comentat de deputatul Pro Romania de Timis, Adrian Pau.

ITESTE SI: Vom avea 21 de kilometri de autostrada-muzeu. CNAIR a rupt contractul cu constructorul Lotului 3 de pe Autostrada Lugoj – Deva. Ce urmeaza 

Pau spune ca este rezervat in privinta viitorului Aliantei dintre partidul din care face parte si ALDE. El spune ca pe plan local, colegii sai de alianta s-au repozitionat si au ramas ”in zona in care se fac cartile si unde se gaseste puterea”.

Transmit adversarilor ca nu vom negocia nimic dupa alegeri, daca nu vom avea discutii in prealabil. Asistam si pe plan local cu o repozitionare a colegilor de la ALDE. La nivel local au ales sa sustina in continuare administratia PSD, nu ne deranjeaza acest lucru, dar ar trebui sa spuna ce au de gand sa faca. Subprefectul ALDE, de la Timis, a fost trecut la PSD. Surprinzator, este prietenul lui Marian Cucsa (presedintele ALDE Timis – n.r.). Nu am o problema, dar trebuie sa ne asumam acest lucru. Daca vor sa ramana alaturi de PSD, sa ramana si dupa alegerile locale. Daca are ceva de ascuns… nu cred ca o face in interesul orasului si al judetului. Sunt rezervat in privinta colaborarii cu ALDE pentru ca Marian Cucsa isi continua colaborarea cu PSD si Calin Dobra. Baletul asta nu mai prinde bine. Scopul nostru e sa devenim un partid mare, scopul lor e sa ramana in zona in care se fac cartile si unde se gaseste puterea”, a declarat Adrian Pau.

Deputatul Pro Romania mai spune ca in curand organizatia Timis a partidului va demara strangerea de semnaturi pentru sustinerea ui Mircea Diaconu pentru functia de presedinte al Romaniei si ca pana in prezent nu au avut loc discutii cu colegii de la ALDE, pe plan local.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.