Oameni raniti dupa un accident pe o sosea din Timis

TIMIS. Accident miercuri dupa-amiaza pe o sosea din estul judetului Timis.

CITESTE SI: ‘Garajiada’ se muta. Incepe demolarea bateriilor intr-o noua zona din Timisoara 

Totul s-a intamplat pe drumul care leaga Lugojul de Faget. Un sofer a apasat prea tare pedala de acceleratie, iar la un moment dat a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat pe partea stanga, in sensul sau de mers. In masina mai erau trei femei, care au fost ranite usor.

La fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei, Politiei si Pompierilor. Nu a fost insa nevoie de descarcerare, victimele iesind singure din masina. Cele trei femei au fost preluate totusi de medici

 

Un barbat in varsta de 24 de ani a condus un autoturism dinspre Lugoj inspre Faget, iar datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul autoturismului parasind carosabilul si rasturnandu-se pe partea stanga a sensului sau de mers. In urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv 3 femei, in varsta de 17, 19 si 41 de ani. In cauza a fost intocmit un doisar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa” a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferul a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, iar rezultatul a aratat ca barbatul nu consumase bauturi alcoolice.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii pe perioada desfasurarii cercetarilor.

Sursa foto: Lugoj Info

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.