Lovituri de peste 8000 de lei date in Timis

TIMIS. Doi tineri s-au gandit sa faca rost de bani cat mai repede pentru a avea ceva de cheltuit in weekend si au trecut la treaba.

CITESTE SI: ‘Trebuie doar sa ai mintea deschisa si sa folosesti tehnica, fara forta’. Legatura dintre politistii locali din Timisoara si Brad Pitt, Angelina Jolie, Jason Statham ori Tom Cruise. Video 

Totul s-a intamplat la Lugoj. Cei doi, in varsta de 22 si 24 de ani, au intrat de mai multe ori intr-o firma de pe strada Tesatorilor, intre 14 si 18 august, pe cand angajatii erau in concediu. Acestia au selectat foarte bine lucrurile pe care le-au furat.

Tinerii au luat mai multe scule electrice, dar si o schela metalica, prejudiciul creat ajungand la 8600 de lei.

Politistii au dat de urma celor doi, insa doar o parte a bunurilor a mai fost recuperata.

Cei doi tineri s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat in forma continuata, au fost retinuti pentru 24 de ore si dusi in Arestul Politiei.

Politistii continua verificarile pentru a vedea daca cei doi au mai dat si alte spargeri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cred ca „premiul de acordat” ar trebui sa fie „3 ani munca patriotica pe santierele Patriei”