Caz incredibil. Un copil rupt de beat a lovit cu masina doua fetite

Accident grav joi dupa amiaza produs de un copil de 15 ani.

CITESTE SI: Urmarire ca in filme pentru prinderea unui motociclist. Politistii au tras focuri de arma 

Totul s-a intamplat in comuna bistriteana Dumitra. Un copil de 15 ani s-a urcat la volanul unui autoturism si a lovit doua fetite, una de 4 si cealalta de 13 ani, care mergeau pe marginea drumului. Dupa impact, tanarul a pierdut controlul autoturismului si s-a rasturnat cu el in santul de pe marginea drumului.

Copilul si-a dat seama ce a facut si a iesit din masina, luand-o la sanatoasa.

La fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei si Politiei. Fetitele care au fost ranite au fost duse la spitalul din Bistrita.

Copilul care a fugit de la locul accidentului a fost gasit de politisti ndupa aproximativ doua ore. Oamenii legii l-au pus sa sufle si in etilotest, rezultatul fiind unul uluitor, 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat, scrie romaniatv.net.

Politistii au continuat verificarile si au descoperit ca masina pe care a condus-o copilul era neinmatriculata, iar placutele care erau aplicate pe ea erau expirate.

Sursa foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.