Urmarire ca in filme pentru prinderea unui motociclist. Politistii au tras focuri de arma

Scena desprinsa din filmele de actiune pe strazile unui oras din vestul tarii.

CITESTE SI: Accident grav nu departe de Timisoara. Oameni raniti 

Politistii erau in patrulare pe strada 1 Decembrie 1918 din Simeria si i-au facut semn unui motociclist sa traga pe dreapta. Tanarul nu numai ca nu a respectat indicatia agentului, dar a accelerat si a incercat sa scape.

Politistii au plecat in urmarirea sa cu semnalele acustice si luminoase in functiune. Urmarirea a continuat si in afara orasului, iar politistii au pus mana pe motociclist dupa ce acesta a abandonat motocicleta.

Dupa aproximativ 10 kilometri de urmarire in trafic, (pe DJ 107A si DJ 107, intre satul Uroi si satul Chimindia), tanarul si-a abandonat motocicleta si a continuat sa fuga pe un camp. Dupa somatia legala si efectuarea unui foc de avertisment în plan vertical, agentul de politie a reusit sa il prindă si sa il incatuseze pe tanar”, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Dupa ce l-au incatusat, politistii au continuat verificarile si au aflat de ce motociclistul a fugit de ei. Omul in varsta de 26 de ani nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar motocicleta era neinmatriculata. De fapt, aceasta avea montata o placuta cu numar de inmatriculare provizoriu, ce este atribuit unui autoturism, scrie gddhd.ro.

Barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fara permis, conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducere a unui autovehicul cu numere false.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bina ca l-au prins si nu a ajuns sa se mute in Banat