Accident grav nu departe de Timisoara. Oameni raniti

TIMIS. Un barbat si o femeie au fost raniti joi dupa-amiaza dupa un accident de masina.

CITESTE SI: Casa in flacari, in Timis. Interventie rapida a pompierilor. Foto 

Totul s-a intamplat pe drumul care leaga Buziasul de Hitias. Un sofer a intrat intr-o depasire, insa la revenirea pe banda a pierdut controlul volanului, masina a iesit de pe sosea si s-a rasturnat pe camp. Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj al pompierilor. Nu a fost insa nevoie de interventia descarcerarii pentru scoaterea victimelor din autoturism.

Un barbat in varsta de 47 de ani a condus un autoturism pe DJ 572 dinspre Buzias spre Hitias, iar dupa efectuarea unei depasiri si revenirea pe banda lui de ciurculatie, a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma impactului soferul si o femeie in varsta de 40 de ani au fost raniti si transportati la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Politistii l-au testat pe sofer si cu aparatul etilotest, iar rezultatul a aratat ca omul nu consumase bauturi alcoolice.

Sursa foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cu ce masina au fost? Ma gandesc ca nu cu BMW, ca scria cu litere mari in titlu. Intreb pentru un prieten…