Copil gasit de politisti la aproape o saptamana de cand a fost dat disparut in Timis, impreuna cu mama lui

TIMIS. Caz incheiat fericit pentru politistii din Timis, dupa ce un pusti dat disparut de o saptamana a fost gasit la aproximativ 40 de kilometri de casa.

CITESTE SI: Alerta meteo de furtuna langa Timisoara. Localitatile vizate de avertizare

Petronel Trocan a plecat de acasa din Honorici in urma cu o saptamana, iar tatal nu mai stia nimic de el. La fel si mama acestuia. Baiatul in varsta de 16 ani a fost descoperit la Faget. Adolescentul nu a fost victima vreunei infractiuni si a fost predat de politisti familiei.

Si mama lui s-a intors acasa, dupa ce aceasta disparuse inca din data de 5 august. Femeia se certase cu sotul, a plecat la rude si si-a inchis telefonul pentru a nu fi gasita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Poama buna! 👏
    Ce sa invete copilul dintr-o astfel de familie , daca mama lui la o cearta cu sotul pleaca 15 zile de acasa si inchide telefonul?
    Doamne fereste , oameni tot mai dezechilibrati!