O zona mare din Timisoara ramane fara apa timp de o jumatate de zi

TIMISOARA. Aquatinm continua lucrarile de modernizare si extindere a retelei de distributie si lasa o zona mare din Timisoara fara apa timp de mai multe ore.

CITESTE SI: ‘Adun si 300 de kilograme pe sezon’. Locul din Timis unde zeci de banateni cultiva fructe exotice, pline de vitamine, din care prepara dulceturi savuroase. Foto si video 

Intreruperea de apa este valabila pentru joi, 22 august, intre orele 9 si 14. Furnizarea lichidului vital va fi oprita pe strazile B.P. Hasdeu, Fratii Buzesti, Aprodul Movila, Tebea si Dunarea, intre str. B.P. Hasdeu si Ghioceilor.

In intervalul mentionat se va realiza conectarea unor conducte noi de apa la reteaua existenta, in cadrul proiectului de intregire a inelului de conducte, din programul de investitii al societatii Aquatim. Lucrarea are loc la intersectia strazilor Dunarea cu B.P. Hasdeu.

Pe durata desfasurarii lucrarii si la reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, compania le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.