Sute de masini ridicate in Timisoara, lasate pe zebra, pe trotuare sau pe spatii verzi. Peste 2000 de soferi amendati

TIMISOARA. Au vazut un loc liber, au parcat si au plecat sa isi rezolve problemele, dar la intoarcere nu au mai gasit masina pe locul ei.

CITESTE SI: Accident pe Centura, la Timisoara. Un TIR a izbit o masina si s-a rasturnat. Foto 

Vorbim despre timisorenii care si-au lasat in ultima luna masinile parcate in locuri nepermise si au fost ridicate de angajatii SDM. Vorbim de 133 de oameni care si-au lasat autoturismele pe pistele de biciclete sau in locuri in care blocau trecerea mijloacelor de transport sau intrarea in diferite imobile.

In ultima luna, politistii locali au dat nu mai putin de 2224 de amenzi soferilor care au parcat in locuri nepermise.

Oamenii legii le reamintesc soferilor ca amenda pentru parcare in locuri interzise este cuprinsa intre 290 si 725 de lei, la care se adauga 2 sau 3 puncte de penalizare la permis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. 1. si totusi cum ramane cu progamul cu cele 5 (7) parcari noi supra/subetajate din Centru si imprejurimi?
    2. Se va reforma sistemul de taxare a parcarii pe zonele traditionale?

  2. Maimuța oprita a uitat de promisiunile din campania electorala de acum 7 ani. Nu va face nimic, nici o parcare. Ia banii la fraieri, telpark _ul se îmbogățește, fraierii plătesc amenzi și se calcă pentru un loc de parcare și toată lumea e fericită.

  3. Prea putine 133 ridicate!

  4. Si pe zi 133 sunt putine.

  5. …care sute ???

  6. Problema e ca 90% din timisoreni is semihandicapati. Gafaie daca urca un etaj, obosesc daca merg 4-500m pe jos… Se pare ca Wally o fost prevestire nu comedie

    • Zise un „mare ganditor al vremurilor noastre”!
      Daca vrei schimbare atunci intrervine in urmatoarele puncte:
      (1) toti angajatii institutiilor de stat sa fie obligate sa mearga la serviciu pe jos sau cu sprijinul STPT (acolo „firma si directorasii” sa nu aibe la dispozitie nici o masina)
      (2) masinile de serviciu (in numar de 1:250 angajati) sa circule pe banii transportatilor, in regim de taximetru, la comanda,
      (3) Reforma sistemului de taxare in Timisoara (TELPARC, TMPARC, … ); (aici as putea sa va dau 5 pasi de inceput)
      Trotinetele STPT (sau ale cui or fi) sunt de fapt un „mijloc de manifestare populista” a ….. .

  7. Masinile abandonate de luni si ani de zile pe strazi cand le ridicati domnilor??