Uniti in lene si tupeu. Tineri agresivi care cerseau in centru, la Timisoara, prinsi de politisti

TIMISOARA. Sunt tineri, in putere, dar refuza sa mearga la munca si prefera sa ceara bani altora in zona centrala din Timisoara. Si, daca nu le dai, adeseori devin agresivi.

CITESTE SI: Gol pusca, intre flori, la Pasajul Jiul din Timisoara

Asa s-a intamplat si cu trei baieti cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani. Cei trei apelau la mila timisorenilor care treceau prin Piata Victoriei, fiind foarte insistenti. In momentul in care oamenii refuzau sa le dea bani, cei trei ii luau la injuraturi.

Politistii locali i-au legitimat pe cei trei si au aflat ca vin din localitatile Constantin Daicoviciu, Lehauheim si Dudestii Vechi si erau bauti bine in momentul in care au fost prinsi. Cei trei au fost amendati si predati centrului pentru persoane fara adapost de pe strada Telegrafului.

Politistii ii sfatuiesc pe timisoreni sa nu le dea bani cersetorilor pentru a-i face pe acestia sa plece de pe strazile orasului. Cei care vor sa sesizeze prezenta cersetorilor in locuri din oras pot suna la numerele 0256.968 sau 0256.246.112.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Autoritatiile sunt de vina cu cersetorii