Se reia Rabla Clasic. Programul a fost suplimentat cu aproape 20.000 de prime de casare

Timisenii care vor sa scape de masina veche o pot face de luni si prin intermediul programului Rabla Clasic, cel care se reia de la inceputul saptamanii viitoare, cu un buget crescut.

CITESTE SI: Macel intr-un spital de psihiatrie. Un barbat a ucis patru oameni si a ranit alti noua. Foto 

Incepand de luni, 19 august, ora 10:00, Programul Rabla Clasic va fi din nou disponibil. Cei care doresc sa scape de masina vechie, poluanta si sa o inlocuiascacu una noua, mai prietenoasa cu mediul, se pot adresa direct dealerilor auto inscrisi in Program”, a transmis Ministerul Mediului.

Bugetul programului Rabla Clasic a fost suplimentat cu 135 milioane lei, suma care reprezinta aproximativ 20.000 de prime de casare.

Astfel, numarul primelor de casare acordate in anul 2019 va depasi numarul primelor de casare acordate pana acum de Administraţia Fondului pentru Mediu in cei 16 ani de cand se deruleaza acest program, totalizand 55.000 de prime de casare acordate in cadrul acestui an”, a mai transmis Ministerul Mediului.

Prin Programul Rabla Clasic, aflat la a 15-a ediţie, au fost casate peste 550.000 de autovehicule vechi, poluante si au fost achizitionate peste 300.000 de masini noi, care polueaza mai putin.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.