Performanta uluitoare reusita de noul baschetbalist de la SCM Timisoara in tricoul nationalei

TIMISOARA. Romania a invins Cipru, scor 89-63, sambata seara, la Ploiesti. Partida a contat pentru faza a 3-a din precalificarile FIBA EuroBasket 2021. A fost o partida in care s-a evidentiat localnicul Bogdan Popa, noul jucator al SCM Timisoara.

CITESTE SI: Imagini video de la urmărirea ca in filme de pe străzile din Timisoara

Acesta a incheiat partida cu 22 de puncte, fiind cel mai bun jucator de pe teren, dar adevarat impresionanta a fost forma la aruncarile de la distanta. Popa, pivot de meserie, la nevoie si extrema de forta, a reusit 6 trite din 6 incercari.

In echipa de start s-a aflat si un al jucator al Timisoarei, Mirel Dragoste.

Aceasta a fost a 6-a victorie consecutiva pentru Romania un precalificarile FIBA EuroBasket. Tricolorii au pierdut un meci, cu Macedonia de Nord, dupa care s-au revansat in fata acestei formatii si au invins Kosovo de doua ori in faza a 2-a. Apoi, in faza a 3-a, Romania a dispus in dubla mansa de Cipru si a depasit Slovacia.

Miercuri (21.08), ora 19:00, la Bratislava, este programat ultimul meci din aceasta campanie. Romania se duelează cu Slovacia. Pentru a se califica mai departe, tricolorii au nevoie de o victorie, ori de o infrangere la cel mult 17 puncte diferenta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.