Accident cu 5 victime la Timisoara. Printre raniti se afla si un bebelus

TIMISOARA. Accident sambata dupa-amiaza pe una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara.

CITESTE SI: Alpinist celebru gasit mort pe munte. Era membru al unui club din Timisoara 

Accidentul a avut loc pe Calea Sagului, aproape de intersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu, pe sensul catre iesirea din oras. O soferita nu a pastrat distanta regulamentara si s-a izbit de o masina aflata in fata sa in care se afla o familie. In urma ciocnirii, atat soferita masinii din spate, cat si patru oameni aflati in masina lovita au fost raniti usor.

O femeie in varsta de 56 de ani a condus un autoturism pe Calea Sagului dinspre Liviu Rebreanu catre Ana Ipatescu. La un moment dat nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata, ce era condus de un barbat in varsta de 32 de ani, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului au rezultat 5 victime, soferii celor doua autoturisme, o femeie in varsta de 30 de ani si doi minori in varsta de 7 luni, respectiv 2 ani si jumatate, toti raniti usor. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Femeile sunt varza la condus nu știu de ce linse da permise !!! Vina este și a instructorilor auto toți au permise gata devin instructoriii !!! Zilnic evit 4-5 coleziuni in trafic mulți nu știu sa se asigure in mers și la schimbarea benzi ei cred ca dacă sunt cu 50 metri înainte au toate drepturile ! Ar trebuii sa se dea un ordin de stat sa aibe Permise doar cei cu abilitați pentru a stăpânii volanul nu la toți speriați și mai stau și pe telefoane pe lângă ca sunt inapți de a conduce !!!!! Rog cetățenii care nu sunteți capabili de a conduce predativa Permisele pt ca uite câte se întâmpla!!!

    • Dar tu cand predai diploma de Bac (asta in cazul fericit in care o ai) pentru ca ai omorat gramatica limbii romane?