Cupa Politehnica ramane la Timisoara. Victorie la scor pentru violeti in finala mare

TIMISOARA. O noua editie a traditionalului turneu Cupa Politehnica, organizat de SCM Poli inainte de debutul fiecarui sezon s-a disputat vineri si sambata in Sala Oituz UVT. Au participat, pe langa echipa gazda, Turda, Sabac – din Serbia, echipe ce evolueaza si in cupele europene, plus Bacaul.

CITESTE SI: Succes important pe terenul campioanei. Timisoara Saracens se impune in Cupa Romaniei, la Baia Mare. Foto

In prima zi, Turda a invins greu Bacaul, 29-27, dupa ce a fost condusa mai bine de 50 de minute de joc, iar Timisoara a invins cu 32-27 Metaloplastika Sabac, vicecampioana Serbiei.

Asadar, sambata in finala mica, Sabac a trecut de CSM Bacau cu 29-26 castigand locul 3. Finala mare a fost practic un joc fara istoric, banatenii jucand perfect in aparare pentru o victorie clara in fata Potaissei. Dupa ce au condus din start cu 8-1, Poli s-a oprit dupa 30 de minute la 12-4, Diferenta a crescut pana la final, iar tabela a aratat 30-18.

Interesant este ca pe langa marcatorii obisnuiti, Marjanovic – 7, Sadoveac – 5 etc, si-a facut loc si portarul Babasafari, care a marcat din poarta in poarta.

Asadar, Cupa Poli ramane la Timisoara, iar trupa violeta incepe oficial sezonul saptamana viitoare la Brasov, unde va intalni in Supercupa Romaniei, campioana Dinamo.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.