Alerta in Timis. Femeie disparuta cautata de politisti, pompieri, jandarmi si caini de urma

TIMIS. S-a dat alarma vineri dupa-amiaza in Timis, dupa un apel la 112, ce anunta disparitia unei femei.

CITESTE SI: Politia in alerta in Timis. O mama si fiul ei sunt de negasit 

Apelul a venit tocmai de la sotul acesteia, din comuna Tomnatic. Omul i-a spus operatorului ca sotia sa a disparut si are nevoie de ajutor sa o gaseasca. De asemenea, femeia este o fire mai depresiva, iar barbatul se teme de ce e mai rau.

25 de pompieri ajutati de politisti, jandarmi si medici au inceput cautarile, iar lor li s-a alaturat si un echipaj canin.

La cateva zeci de minute de la inceputul cautarilor, femeia in varsta de 58 de ani a fost gasita de echipele de cautare. Cei doi soti s-au certat astazi, dupa ce barbatul a baut cateva pahare. Femeia a plecat in vizita la o vecina si si-a luat cu ea si medicamentele pe care trebuia sa le ia zilnic. Sotul a observat absenta femeii si a medicamentelor si s-a temut de ce era mai rau. A pus mana pe telefon si a sunat la numarul de urgenta.

Acum barbarul va trebui sa achite si amenda pentru ca a dat un apel fals la 112.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. La 58 de ani se credea boier mare!
    A sunat la 112 crezând că sunâ la asistență socială și că rezolvă problemele lui familiale!
    Biata femeie chiar are o problemă cu bărbatul ei.
    Bărbatul ar trebui să achite amenda cu care el îi v-a „scoate ochii” femeii.
    Cred că pentru el ar fi mai bună o corecție de genul participare, o perioadă determinată de timp, la training-uri, cursuri „alcoloholics” exact în orele lui de servire a păhărelelor și achitarea orelor respective abia după ce va da un examen 🙂