Politia in alerta in Timis. O mama si fiul ei sunt de negasit

TIMIS. O femeie si fiul ei au plecat de acasa de cateva zile, iar de atunci nu mai stie nimeni nimic de ei.

CITESTE SI: Nicio sapatura pe viitoarea Centura de Sud la Timisoara. Constructorii si-au organizat ‘tabara’ si stau dupa o autorizatie de la Ministerul Transporturilor

Petronela Trocan are 34 de ani, este din Honorici, si nu se mai stie nimic de ea din 5 august. Femeia are 1.60-1.65 m inaltime, 60-65 kg, par saten cu suvite blonde, ochii negri, ten alb, iar la data disparitiei, femeia purta un tricou rosu si pantaloni scurti, gri si slapi colorati.

In urma cu doua zile, fiul femeii, Petronel Nicolae Trocan, a plecat si el de acasa in jurul orei 4 dimineata si de atunci nu a mai dat niciun semn de viata. Tanarul in varsta de 16 ani are înălțime 1.50-1.60 m inaltime, 50-55 kg, par saten, ochii caprui, ten alb.
La data disparitiei, adolescentul purta un tricou negru si pantaloni de trening gri.

Oricine poate oferi detalii cu privire persoanele disparute este rugat sa sune la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata sectie de politie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ciudat ca sunt îmbrăcați si încălțati la fel.