Jucator nou la Ripensia Timisoara. Un fotbalist polivalent face parte din lotul lui Alex Pelici

TIMISOARA. Ripensia l-a transferat pe Calin Tudor, jucator care a semnat un contract cu formatia banateana valabil pentru 3 ani.

CITESTE SI: Inconstient pe contrasens pe autostrada Lugoj-Deva, la putin timp dupa deschidere. Video 

Fotbalistul care poate evolua atat fundas central, cat si mijlocaş central, s-a nascut pe 8 octombrie 2000, la Cluj-Napoca. A inceput fotbalul la CFR Cluj, iar apoi a jucat in Germania pentru Jahn Regensburg. Intors in tara a semnat cu prim-divizionara Sepsi Sfantu Gheorghe, echipa care l-a imprumutat apoi la Luceafarul Oradea. Sportivul s-a antrenat cu echipa banateana in aceasta vara, dar doar acum s-a putut oficializa mutarea.

Am ales Ripensia pentru ca e un club serios. Am venit sa joc si vreau sa ma impun printre titulari. Pe suporteri ii asteptam in numar cat mai mare la stadion. Vom juca pentru ei! Ne dorim sa-i facem bucurosi”, a spus Tudor pentru site-ul echipei

Altfel, joi, 15 august, fotbalistul Ripensiei, Ionut Vasluian, a inscris un gol pentru nationala Under 18 a Romaniei intr-un meci amical pe care tricolorii l-au disputat impotriva selectionatei similare a Albaniei. Tricolorii mici s-au impus cu 4-1, Vasluian reusind al doilea gol al nationalei in minutul 21. A fost al doilea joc amical al reprezentativei disputat in aceasta saptamana contra Albaniei, primul avand loc marti. Si atunci partida s-a incheiat cu un succes al romanilor, cu 2-0. De asemenea, Vasluian s-a aflat si in prima confruntare printre titulari.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.