SCM Politehnica Timisoara pregateste un sezon memorabil cu un turneu pe masura

TIMISOARA. Cupa Politehnica anunta noul sezon competitional pentru handbalistii banateni. Unul memorabil, datorita intensitatii si trofeelor puse in joc. Poli va incepe sezonul cu Supercupa, un meci unic, pe teren neutru, contra campioanei Dinamo. Apoi urmeaza campionatul, cupa si meciurile din Europa…

Pana atunci insa, violetii isi verifica potentiualul la Cupa Politehnica, un patrulater la care mai participa Sabac din Serbia, Turda si Bacaul.

Programul turneului Cupa Politehnica 2019:

Vineri, 16 august:
Ora 17, Potaissa Turda – CSM Bacau
Ora 19, SCM Politehnica – Metaloplastika Sabac

Sambata, 17 august:
Ora 10, finala mica intre unvinsele din semifinale
Ora 12, finala mare intre invingatoarele din semifinale.

Oaspetii din tara vecina, Metaloplastika Sabac, au terminat pe locul al 2-lea competitia lor interna si pregatesc in primul rand meciurile din turul I preliminar EHF contra lui Besiktas Istanbul (ambele programate in Turcia in 30 si 31 august).

Potaissa Turda e medaliata cu bronz a celei mai recente editii a Ligii Zimbrilor si participanta in Challenge Cup, iar Politehnica e in cautarea unui al doilea trofeu in acest an calendaristic, Supercupa Romaniei.

In fine, CSM Bacau vine din a doua jumatate a seriilor valorice ale campionatului trecut, dar a facut patru transferuri notabile în aceasta vara si l-a angaja pe Adrian Petrea ca antrenor principal.

Din motivele deja cunoscute, ale refacerii suprafetei de joc de la sala ”Constantin Jude”, turneul din acest an e prevazut a se disputa la sala UVT din zona Oituz/Popa Sapca. Intrarea la meciuri este gratuita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.