Cadou de Sfanta Maria. Persoanele cu dizabilitati locomotorii din Timisoara pot folosi gratuit taxiurile puse la dispozitie de STPT. Numarul de telefon la care pot fi comandate

TIMISOARA. La nici o luna de cand au fost aduse la Timisoara, cele patru masini echipate special pentru transportul persoanelor cu dizabilitati sunt operationale.

CITESTE SI: Banateanul care a scris una dintre cele mai stralucite pagini ale aviatiei mondiale, 147 de ani de la nastere. Astazi, Aeroportul din Timisoara ii poarta cu mandrie numele

Serviciul pus la dispozitie de Societatea de Transport Public Timisoara a fost inaugurat joi dimineata. Cele 4 taxiuri au fost scoase pe trase si amplasate in patru zone diferite din oras: pe bulevardul Take Ionescu (vizavi de Muzeul Corneliu Miklosi), Calea Sagului (Profi), Spitalul Judetean si bulevardul Cetatii.

Noul serviciul pus la dispozitie de Societatea de Transport Public Timisoara va functiona zilnic intre orele 8 si 20, iar cei care au nevoie de transport cu aceste taxiuri vor beneficia de ele gratuit. Tot ce trebuie sa faca este sa sune la numarul gratuit 0800.410.415 sau sa depuna o solicitare scrisa la sediul STPT de pe bulevardul Dambovita. Solicitarea poate fi trimisa si pe mail la adresa [email protected].

Conform regulamentului pus la punct de STPT, de noul serviciu vor beneficia doar persoanele cu dizabilitati locomotorii, dar acestea vor avea dreptul si la un insotitor. Cei care solicita una dintre masini trebuie sa spuna dispecerului punctul de plecare, dar si cel de destinatie al calatoriei si trebuie sa tina cont ca transportul se face doar in Timisoara.

Mai multe detalii din regulament puteti vedea AICI.

Serviciul pus la punct de STPT este gratuit, fiind subventionat de Primarie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.