Masini puternice, motoare turate, drifturi spectaculoase si… amenzi pe masura la Timisoara

TIMISOARA. Au turat motoarele, au facut derapaje controlate doar pentru a le arata prietenilor cat de talentati sunt si ce masini puternice au, insa a venit si „nota de plata”.

CITESTE SI: Tabara improvizata de boschetari la Timisoara, rasa de pe fata pamantului 

In ultimele saptamani politistii au impartit zeci de amenzi tinerilor din Timisoara care s-au crezut piloti de raliu pe strazile din Timisoara.

Oamenii legii au supravegheat mai multe zone din oras in care tinerii cu masini puternice au turat motoarele si au facut drifturi, deranjandu-i pe timisorenii care isi doreau un somn linistit. Astfel, politistii au supravegheat zona stadionului Dan Paltinisanu, dar si strazile Str.Aries, B-dul Republicii, Str.Popa Sapca, Str.Martir Ovidiu Cotrus, Str.Emile Zola, Str. Grigore Alecsandrescu, Str.Lt.Ovidiu Balea, acolo unde au primit sesizari din partea timisorenilor.

Politistii le-au aplicat 13 amenzi tinerilor vitezomani, sanctiunea maxima fiind de 2500 de lei.

Oamenii legii vor continua sa supravegheze zonele in care se aduna pilotii de ocazie si in perioada urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.