Luminam #TimisoaraImpreuna! Timisorenii intra alaturi de Iulius Town in Cartea Recordurilor: cele mai multe lumini LED aprinse simultan!

Inaugurarea primului proiect mixt din vestul ţării, Iulius Town, o investiţie de peste 220 milioane euro a companiilor IULIUS şi Atterbury Europe, va fi marcată, timp de trei zile, de evenimente de amploare, desfășurate sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună. Din 30 august 2019, timişorenii, locuitorii din regiune şi chiar din afara ţării sunt aşteptaţi să descopere tot ceea ce oferă „oraşul” din inima Timişoarei.

În perioada 30 august – 1 septembrie, Iulius Town va fi locul de desfășurare al unor spectacole inedite: concerte, focuri de artificii, artă stradală, mosaic photo wall, balon cu aer cald pentru a contempla oraşul de la înălţime, instant tattoo, holograme proiectate pe apă şi multe altele.

Unul dintre cele mai surprinzătoare momente şi evenimentul principal al zilei de sâmbătă, 31 august, îl constituie o manifestare care va aduce comunităţii locale recunoaştere pe plan internaţional. La 135 de ani de când Timișoara devenea primul oraș iluminat public din Europa, este timpul pentru o nouă premieră. De la ora 19:00, Iulius Town invită publicul să participe la doborârea unui record mondial Guinness World Records®: cele mai multe lumini LED aprinse simultan. Recordul actual pe care timişorenii trebuie să îl doboare este deţinut de India.

Evenimentul va avea loc în Piața Consiliului Europeiîn fața clădirii office UBC 3, iar participanţii vor primi pe loc, din partea Iulius Town, brăţările luminoase pentru doborârea recordului.

Seara plină de lumină va continua cu un concert Smiley și Fely și cu un show de artificii. Cei doi artişti vor prelua microfonul şi vor încânta miile de participanţi aşteptaţi la doborârea recordului.

Programul complet al evenimentelor poate fi consultat pe site-ul www.iuliustown.ro. Participă și tu la doborârea recordului mondial care va aşeza Timișoara pe harta Guinness World Records®!

Sponsori: Raiffeisen Bank şi Coca-Cola. Susţinători: Primăria Municipiului Timişoara şi firma de audit SRAC.

 Despre Iulius Town

Iulius Town este un proiect mixt care aduce laolaltă numeroase branduri internaționale, în cel mai mare spațiu de retail din afara Bucureștiului (120.000 mp), și birouri clasa A (100.000 mp), în care și-au stabilit deja sediul mari companii din IT, automotive, segmentul bancar etc.

Prima etapă de dezvoltare va include: 450 de magazine, noi branduri internaţionale, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, numeroase restaurante şi cafenele tematice, un parc, un centru de evenimente cu trei săli ultramoderne, un pol regional de business cu 100.000 mp de spaţii office clasa A, un tunel auto şi 4.070 de locuri de parcare

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.