Accident intr-un oras din Banat. O masina a ajuns cu rotile in sus pe marginea soselei

Accident grav luni dupa amiaza, dupa ce soferul unei masini a facut o manevra gresita s-a rostogolit cu autoturismul.

CITESTE SI: Accident grav, sofer blocat sub masina. A fost nevoie de descarcerare

Accidentul a avut loc in Resita, in zona Triaj. Un tanar in varsta de 20 de ani conducea catre Centrul Civic, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Masina s-a rasturnat si a ajuns in peretele de pamant de pe marginea drumului.

In urma accidentului masina a suferit daune serioase, insa tanarul sofer a fost ranit usor. Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii.

Din primele cercetari rezulta faptul ca un tanar de 20 de ani din Resita, in timp ce conducea un autoturism din directia Lunca Barzavei spre Centrul Civic, nu ar fi adaptat viteza in curba, pierzand controlul asupra direcției de mers si rasturnandu-se in afara partii carosabile, in partea dreapta a sensului sau de mers. Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, care a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale”, au declarat pentru reper24.ro, reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Soferul autoturismului a fost testat si cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa foto: expressdebanat.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.