Inconstienti la volan. Soferi rupti de beti sau fara permis prinsi de politisti in Timis

TIMIS. Inconstienti. Nu au tinut cont nici de siguranta lor si nici de a altora, asa ca politistii i-au lasat fara permis.

CITESTE SI: Masuri urgente, din cauza caniculei, anuntate la Timisoara. Debitul raului Bega, crescut prin golirea acumularii de la Surduc

Politistii de la Rutiera au fost si in weekend prezenti pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet, iar prada a fost una consistenta.

Sambata seara, la Sanmartinu Sarbesc, politistii au tras pe dreapta un sofer in varsta de 74 de ani pentru un simplu control de rutina. Cum au simtit ca omul mirosea a alcool l-au pus sa sufle si in aparatul etilotest, iar rezuoltatul a fost de 0.60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

La doar cateva ore distanta, la Timisoara, oamenii legii l-au tras pe dreapta pe un alt sofer pe drumul dintre Carpinis si Jimbolia. Barbatul abia se mai putea tine pe picioare, iar in momentul in care a suflat in etilotest rezultatul i-a surprins pe politisti, 1.24 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In dimineata de luni, politistii l-au oprit pe un barbat in varsta de 60 de ani pe Calea Aradului. Omul a fost pus sa sufle in etilotest si rezultatul a fost de 0.89 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei ntrei soferi prinsi bauti au fost dusi la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului.

Tot in timpul verificarilor de pe sosele, politistii au tras pe dreapta si o soferita in varsta de 35 de ani careia au vrut sa ii controleze actele. Oamenii legii aveau sa aiba o noua surpriza. Tanar nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De fapt, in timpul verificarilor facute pe sosele in weekend, oamenii legii au dat nu mai putin de 490 de amenzi, dintre care 270 dintre acestea fiind date pentru depasirea limitelor legale de viteza. Oamenii legii au si retinut 33 de permise.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.