Focuri de arma la Timisoara. Politisti pe urmele unor fugari

TIMISOARA. Scena desprinsa din filmele de actiune noaptea trecuta pe o strada din Timisoara. Politistii au tras sase focuri de arma incercand sa opreasca un ATV ce gonea spre iesirea din oras.

CITESTE SI: Scandal ca la usa cortului, intre romi, la Timisoara. 7 oameni dusi la audieri, la Politie 

Totul s-a intamplat luni in jurul orei 3 pe Calea Martirilor din Timisoara. O patrula a politiei de la Sectia 2 a observat un ATV pe care se aflau doi tineri care se indrepta spre Giroc. Le-au facut semn sa traga pe dreapta pentru un control de rutina, insa conducatorul ATV-ului a accelerat incercand sa scape de politie.

Unul dintre agenti a tras a tras 6 focuri de arma in plan vertical, in incercarea de a le opri goana tinerilor.
Agentii s-au luat dupa ei si la un moment dat i-au pierdut pe strazdutele din comuna Giroc.

Nu dupa multa politistii au descoperit ATV-ul abandonat pe un camp de pe strada Neptun. Au continuat cercetarile si la scurt timp au dat si de cei doi tineri fugari. Acestia au fost dusi la audieri la Sectia 2 politie Timisoara.

Politistii aveau sa constate ca cel care conducea ATV-ul nu avea permis, asa ca s-a ales cu dosar penal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.