Noi locuri de parcare in zona de sud, la Timisoara. A fost amenajat si un spatiu verde. Foto

TIMISOARA. La aproape doua luni de cand a fost demolata o alta baterie de garaje de pe strada Sirius, timisorenii care locuiesc in sudul orasului au o noua parcare in care sa isi lase masinile.

CITESTE SI: Arteziana cu sute de luminite se amenajeaza cu peste 200.000 de euro la Timisoara. A fost lansata licitatia. Sunt asteptate oferte pentru alte doua fantani 

Locurile au fost deja amenajate intre blocuri. S-a turnat beton pe platoul pe care candva erau garajele si au fost montate borduri noi.

A urmat apoi asfaltarea spatiului si au fost refacute si doua intrari in parcare, una dinspre strada Uranus si cealalta dinspre Sirius.

Ca si in cazul altor parcari amenajate in ultimele luni si aici au fost betonate si ridicate trotuarele, dupa care au fost si asfaltate.

Doar cinci locatii mai sunt cu garaje in intreg Cartierul Soarelui! In curand, asa cum am mai spus, acesta va deveni primul cartier din tara fara niciun garaj! In locul atat de uratelor garaje, am amenajat mii de locuri de parcare si spatii verzi adevarate, cu o mulțime de copaci si o mulțime de banci„, scrie primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

O alta parcare amenajata este in spatele blocurilor de pe strada Aries. Aici interventia nu a fost una de mare anvergura. A trebuit pusa la punct doar intrarea de pe strada principala printre blocuri, un scuar a fost desfiintat complet, iar o parte a parcarii a fost refacuta.

Tot in zona strazii Aries, la intersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu, pe partea dreapta, a fost amenajat un parc pe spatiul verde deja existent. A fost construita deja o alee din dale de piatra, au fost montate si cateva banci, dar si cosuri de gunoi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Urmatorul primar trebuie ales din alta zona si uite asa, facem tot orasul frumos.

  2. pai si unde e canalizare?…cand ploua, ce facem?…ne luam cizme de cauciuc?,,,dar iluminat public?

  3. Viitorul primar trebuie sa fie tot Bobu

  4. Ma uit la marcajele din fotografii si imi fac cruce. Sageti inutile, linii de separare a sensurilor de mers fara rost, spatiu de parcare pierdut a proasta, trotuare peste care vor atarna boturile masinilor. Cam 1-2 ore le-ar fi luat elevilor de liceu sa vina cu o idee mai buna.

  5. Minte creață, neuron care se zbate să se elibereze dintr-o cavitate dealtfel goală, și în Germania sunt baterii de garaje sau copertine la blocuri și ei nu le demolează. Tot mai des cade grindină, dar dăle naibii de mașini, ce contează? Sunt ieftine, mâine ne cumpărăm altele. Nesimtitule.