Doua remize pentru handbalistii de la Poli in Ungaria. Urmeaza Cupa Timisoara

SCM Poli si-a continua seria partidelor amicale cu doua jocuri disputate in Ungaria, contra prim-divizionarei maghiare Oroshaza. Au fost doua dueluri echilibrate, soldate cu… remize.

In jocul de vineri a fost 26-26, dupa ce la pauza, gazdele aveau 16-11. Astazi, cele doua echipe s-au intalnit din nou, iar parida a avut parte de acelasi deznodamant, 21-21, de aceasta data banatenii conducand la pauza, 14-12. Au lipsit trei oameni importanti din angrenajul formatiei pregatite de Pero Milosevic, portarii Babasafari si Tcaciuc, dar si capitanul Fenici.

Poli, detinatoarea Cupei Romaniei, a sustinut pana acum 6 partide amicale, in care a inregistrat doua victorii, doua remize si doua infrangeri.

La sfarsitul saptamanii viitoare, in Sala UVT oituz se va disputa Cupa Poli Timisoara. Pe langa echipa gazda, au fost invitate Potaissa Turda, CSM Bacau si un nume de referinta din handbalul sarb, Metaloplastika Sabac.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete