Politehnica DA, Ripensia BA. Rezultate opuse pentru echipele din Timisoara in etapa a doua de liga secunda

TIMISOARA. Ripensia a inceput perfect campionatul, cu o victorie mare la Arges, dar a continuat in cel mai nefericit mod, esec acasa cu Buzaul. Politehnica insa, a debutat cu o infrangere pe teren propriu, contra Mioveniului, dar s-a impus astazi la Tg. Jiu.

CITESTE SI: Noul an scolar prinde Inspectoratul Scolar Timis in casa noua, la Timisoara. Momentul mutarii complete 

Pe arena Electrica, Ripi a inceput perfect partida si a deschis scorul prin Calin Toma in minutul 11. Oaspetii au reactionat imedait, si unul din cei mai buni atacanti din liga secunda, Valentin Alexandru, a reusit dubla pana la pauza, 1-2.

Ripi a fortat in parta secunda, a jucat bine, si-a creat ocazii, dar nu a mai putut marca. Nici timpul de refacere dupa jocul de marti seara nu a fost sufiecient, iar trupa lui Pelici a trebuit sa se recunoasca invinsa in fata unui adversar oportunist, iar buzoienii au sase puncte dupa doua partide. Si arbitrajul a fost contestabil, gazdele fiind vaduvite de cel putin o lovitura de la punctul cu var.

Ripensia: Paduraru – Popa, Burdet, Tinc, Toma, Zaluschi, Chera, Tudorache, Tiereanu, Fotescu, Voinea. Rezerve: Mociu – Lungu, Staicu, Popovici, Neagu, Iseini, Hecsko. Antrenor: Alexandru Pelici

ASU Politehnica a reusit un joc perfect la Tg. Jiu. Desi in mare parte jocul a fost echilibrat, violetii lui Petruescu au stiut cand sa forteze si au obtinut in cele din urma o victorie clara. Axente a deschis scorul in prima parte, apoi Manea a majorat diferenta, ca Ungureanu – proaspat introdus in teren sa stabileasca scorul final, Pandurii – Politehnica 0-3!

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Coada, Scutaru, Chereches, Manea, Dros, Lupu, Trip, Ignea, Axente. Rezerve: Contra – Bate, Vidrasan, Ungureanu, Schieb, Pitigoi, Lazar. Antrenor: Cosmin Petruescu

In runda viitoare, Politehnica va evolua acasa cu Daco getica, iar Ripensia merge pe terenul celor de la Metaloglobus.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.