Start lansat. Timisoara Saracens, victorie la scor in primul meci al noului sezon

TIMISOARA. Noul sezon intern de rugby a inceput astazi cu meciurile din Cupa Romaniei. Aceasta competitie se joaca in acest an pe doua grupe, unde fiecare joaca cu fiecare tur-retur, iar dupa toate jocurile, castigatoarele celor doua grupe vor evolua in finala competitiei. Din pacate, castigatoarea ultimelor doua editii, CSM Bucuresti nu s-a inscris in Cupa, in timp ce Tomitanii Constanta nu a facut deplasarea la Baia Mare. In aceste conditii, Universitatea Cluj – Timisoara Saracens a deschis practic sezonul.

Banatenii, cu patru jucatori noi in primul 15, si altul pe banca de rezerve a inceput in forta, rezolvand practic partida pana la pauza, 26-0, dupa patru eseuri reusite de Rus, Moa Maliepo – doua eseuri la debut si Popa, trei transformate de Samoa.

In partea secunda, clujenii au redus din diferenta printr-o lovitura de pedepasa, in timp ce banatenii au mai reusit doua eseuri prin Simionescu si Radoi, unul transformat de veteranul Samoa, altul de tanarul Jipa, aflat si el la debut.

Asadar, scor final 40-3 pentru Timisoara, care va evolua in etapa a doua a Cupei pe terenul campioanei, CSM Stiinta Baia Mare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.