Incendiu violent intr-o localitate din Banat. O familie a ramas fara acoperis deasupra capului. Foto

S-a dat alarma vineri dupa-amiaza intr-o comuna din Banat, dupa ce un apel la 112 anunta un incendiu.

CITESTE SI: Om mort dupa un accident teribil. Nu a avut nicio sansa 

Apelul a venit din comuna caraseana Doclin, iar cel care a sunat a spus ca arde o casa din localitate. Doua echipaje ale pompierilor au plecat plecat catre locul interventiei, iar cand au ajuns flacarile mistuisera deja doua dintre camerele casei, dar si acoperisul.

 

Pompierii au reusit sa opreasca extinderea focului si la o a treia incapere, dar si la cladirile invecinate. In urma cercetarilor, s-a stabilit si cauza incendiului.

La momentul sosirii echipajelor la fata locului, incendiul cuprinsese deja 2 incaperi din cele 3 ale casei si o parte din acoperis. S-a actionat imediat pentru localizarea si stingerea incendiului, pompierii militari reusind sa opreasca extinderea flacarilor la cea de-a treia incapere. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime si nici nu exista riscul propagarii la alte gospodarii. In urma cercetarilor efectuate a rezultat ca incendiul a fost cel mai propabil cauzat de un aparat de gatit improvizat, pus in functiune si lasat nesupravegheat„, transmit reprezentantii ISU Carasa-Severin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.