Accident de infarct. BMW izbit in plin de un camion. Video cu momentul impactului

Ciocnire violenta intre un autocamion si un BMW pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Inconstient de 23 de ani la volan oprit de politisti inainte de a produce o tragedie la Timisoara 

Accidentul a avut loc joi dupa-amiaza in apropierea localitatii hunedorene Mintia. Un bulgar, care conducea un BMW,  venea cu viteza dinspre Arad spre Deva. De teama sa nu loveasca autoturismul din fata sa, dar si speriat, probabil, de un altul care astepta sa intre in drumul principal de pe unul secundar, soferul a tras brusc de volan stanga si a intrat de-a curmezisul pe contrasens, moment in care a fost izbit in plin de o autoutilitara.

In data de 08.08.2019, în jurul orei 14:30, un barbat in varsta de 26 de ani, cetatean bulgar, in timp ce conducea un autoturism pe DN 7, in localitatea Mintia, din directia Arad spre Deva, a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara care circula regulamentar si care era condusa de un barbat de 48 de ani, din municipiul Arad. In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea usoara a conducatorului autoturismului”, a declarat pentru ziardehunedoara.ro, Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Accidentul a fost surprins de camera video instalata pe bordul autocamionului.

VIDEO: ziardehunedoara.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ei speriat… depasea tot!

    • Exact, nu avea de ce sa se „sperie”.
      1. viteza mult prea mare si distanta mult prea mica fata de cel din fata pe care era sa il loveasca dobitocul… dar venind asa tare (din depasire probabil), n-a vazut nici macar camionul care ii venea din fata…
      2. masina din lateral apare in video intre secundele 04 si 08, si nu pare sa se miste nici macar un cm, astepta pe loc acordand prioritate. Deci nu tine motivul cu sperietura.

  2. Avea prioritate. Sigla BMW e un nou semn de circulatie care-ti da drepturi absolute. Din pacate ceilalti soferi ori nu stiu, ori prefera sa ignore acest lucru. Ma intreb ce se intampla cand se intalnesc doi cu acelasi privilegiu?

  3. Criminal inconstient… „Noroc” (daca se poate spune asa) ca pe contra-sens a fost un TIR si nu un autoturism, ca ii facea zob pe saracii oameni nevinovati.

  4. Probabil că persoana care a scris acest articol este posesoare de bemweu…

  5. Știre foarte importantă pt. Timișoara !!!???