Inconstient de 23 de ani la volan oprit de politisti inainte de a produce o tragedie la Timisoara

TIMISOARA. Un control de rutina al politistilor de la Rutiera s-a incheiat prost pentru un tanar din Timisoara.

CITESTE SI: Accident la Timisoara. Tanara izbita de o masina pe trotuar. Greseala unui sofer de taxi. Foto si video

Oamenii legii l-au tras pe dreapta pe un sofer pe Calea Buziasului, in jurul orei 4 dimineata. Politistii i-au cerut tanarului de 23 de ani documentele si au simtit ca omul miroase a alcool, asa ca l-au pus sa sufle si in aparatul etilotest.

Rezultatul a fost de 0.68 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar oamenii legii l-au dus pe sofer la spital pentru recoltarea probelor de sange in vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. Tanarul s-a ales si cu un dosar penal pentru conbducere sub influenta alcoolului.

Nu a fost insa singurul sofer tras pe dreapta de politisti. In ultimele patru zile agentii au dat 395 de amenzi soferilor indisciplinati, 129 fiind acordate pentru nerespectarea vitezei legale, iar alte 58 conducatorilor auto care nu au purtat centura de siguranta.

Pe langa amenzi, 36 de soferi au ramas pietoni pentru diferite perioade de timp pentru ca au calcat prea tare acceleratia sau pentru ca nu au acordat prioritate de trecere pietonilor sau altor participanti la trafic.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.