Politia in alerta. Tanar disparut dintr-un spital in vestul tarii

Un tanar este de negasit de cateva ore dupa ce a disparut din spitalul in care era internat.

CITESTE SI: Mancare pregatita pe mese jegoase, carne si oua tinute la 30 de grade, muste peste tot. Dezastru in bucatariile unor restaurante. Ce au descoperit inspectorii OPC din Timisoara. Foto si video 

Totul s-a intamplat la Arad. Un barbat in varsta de 28 de ani care era internat in Spitalul Judetean a plecat din unitatea medicala iniantea pranzului, si de atunci nu mai stie nimeni nimic de el, scrie glsa.ro.

Omul se numeste Aurel Lungu, este cetatean moldovean, 1,64 m inaltime, aproximativ 75 de kilograme, par blond, tuns scurt si ochi caprui. La momentul disparitiei tanarul era imbracat intr-un trening de culoare gri cu bluza cu cagula, tricoul cu guler alb, pantofi sport cu sireturi de culoare maro.

Cei care au informatii despre barbat sunt rugati sa sune la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata sectie de politie.

UPDATE: Poveste cu final fericit. Tanarul dat disparut in aceasta dimineata din Spitalul Judetean din Arad a fost gasit de politisti la 10 kilometri de oras, in localitatea Cicir. Un barbat a sunat la 112 dupa ce l-a recunoscut pe tanarul de 28 de ani. Din primele verificari, omul nu a fost victima unei infractiuni, iar politistii l-au predat familiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.