Oameni raniti dupa un accident pe o sosea din Banat

Accident vineri dupa-amiaza pe o sosea din Banat, in urma caruia o masina a ajuns intr-o rapa.

CITESTE SI: Posta Mare inundata de fum, oameni evacuati, la Timisoara. Interventie de urgenta. Foto 

Totul s-a intamplat pe soseaua care leaga Resita de Gradinari, in apropierea localitatii Goruia. O soferita a pierdut controlul masinii intr-un viraj, dupa care a parasit soseaua si s-a rasturnat intr-o rapa adanca de aproximativ 10 metri.

 

In masina se mai aflau un barbat si un copil. In urma accidentului, copilul a scapat doar cu o sperietura, in timp ce soferita si barbatul au fost dusi cu ambulanta la spital pentru investigatii suplimentare.

Circulatia in zona accidentului s-a desfasurat cu restrictii pana in momentul in care masina a fost scoasa din rapa.

Sursa foto: reper24.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu îmi arog dreptul de a da lecții de jurnalism,deși după …37 de ani de meserie,in anumite privințe,as avea…latitudinea,dar va spun doar atât:a asocia termenul de …ACCIDENT cu…adjectivul…SPECTACULOS mi se pare nu numai aberant dar și indecent …Totuși acei oameni au,, strâns,, ceva emoții în acel eveniment ,mai ales că în cauză a fost și un copil!!!Chiar in MARELE …DEX nu ați găsit alt termen!???Concluzia?Un titlu…jenant pe care nu mi-ar face plăcere să îl mai întâlnesc!!! o

  2. Sunt tatal copilului .De camionul care a intrat pe contrasens si a obligat sotia sa aleaga varianta B de ce nu spune nimeni nimic ?Pt ca era un camion de lemne si nu se stie in ce circumstante circula pe acolo .Momentan sunt in Anglia si o sa vin cat mai curand sa facem lumina .Romania …….o dezamagire