Trasee schimbate pentru doua linii de autobuz importante din Timisoara

TIMISOARA. Doua linii de autobuz isi vor modifica traseele, din cauza unor manifestari culturale care au loc pe o strada din Timisoara.

CITESTE SI: Gratis si fara buletin. Ducem molozul, mobila veche sau resturile vegetale la cele 4 puncte de colectare RETIM din Timisoara. Decizia Consiliului Local 

Este vorba despre liniile de autobuz Expres 2 si 40 care sambata, in 27 iulie, intre orele 19:00 si 21:00 vor circula astfel:

– autobuzele de pe linia Expres 2 vor efectua curse pe urmatoarele doua trasee: Continental – AEM – Complexul Studentesc – Posta Mare, unde statia de capat va fi “Grozavescu”, statie aferenta liniilor 15, 16 si E7, tur-retur, respectiv strada Stuparilor – Calea Sever Bocu – Piata Consiliul Europei – Piata Marasti – Piata I. C. Bratianu (Punctele Cardinale), unde va fi utilizata ca statie de capat statia “Bastion”, statie aferenta liniilor M30, M35, M44, tur – retur;

– autobuzele de pe linia 40 vor intoarce in Piata I.C. Bratianu (Punctele Cardinale), unde va fi utilizata ca statie de capat statia Bastion.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.