Accident violent pe o sosea din Timis. A intervenit descarcerarea. Foto

TIMIS. S-a dat alarma joi dupa-amiaza pe o sosea din Timis, dupa ce o masina s-a rasturnat.

CITESTE SI: O noua coborare de pe Autostrada Vestului spre Timisoara. Traseul si momentul in care se va deschide santierul 

Accidentul a avut loc la intrarea dinspre Denta. Un sofer a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar autoturismul s-a rostogolit pe campul din vecinatatea drumului.

In masina se aflau patru persoane, dintre care trei au iesit singure din autoturism, iar una a avut nevoie de interventia echipajului de descarcerare.

Un barbat in varsta de 78 de ani a condus un autoturism pe DJ 588 dinspre Rovinita spre Sangeorge, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului si a iesit in afara partii carosabile. In urma impactului au rezultat doua victime, respectiv doua femei in varsta de 72 si 35 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au inceput cercetarile si urmeaza sa stabileasca cu exactitate imprejurarile producerii accidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.