Ca in filmele de actiune. Sofer urmarit de politisti, dupa ce a refuzat sa traga pe dreapta

Un control de rutina in trafic s-a transformat intr-o scena de film.

CITESTE SI: Masina facuta praf, dupa ce fost izbita in plin de un tren care venea spre Timisoara 

S-a intamplat la Curtici, in judetul Arad, unde politistii rutieri i-au facut unui sofer semn sa traga pe dreapta. Conducatorul auto nu a respectat insa indicatia si a apasat pedala de acceleratie, trecand in viteza pe langa patrula oamenilor legii.

Politistii au urcat in masina si au plecat in urmarirea soferului, care a incercat sa scape de ei intrand pe strazi laturalnice. Oamenii legii au reusit in cele din urma sa il ajunga din urma si sa il prinda, iar cand au inceput cercetarile au aflat ca are 27 de ani, dar si motivul pentru care a refuzat sa opreasca.

Tanarul a fost interceptat de politisti la cateva strazi distanta, verificarile efectuate relevand faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a decalarat pentru realitateadearad, purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Adina Aconstantinesei.

Dupa tanarul de 27 de ani, oamenii legii au mai prins un sofer, cu doi ani mai tanar, care de asemenea conducea fara sa aiba permis. Ambii barbati s-au ales cu dosare penale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.