Sofer rupt de beat prins de politisti in Timis. Alti zeci de conducatori auto au ramas fara permis

TIMISOARA. A petrecut bine, dupa care, in loc sa plece acasa pe jos, s-a urcat la volan. Este vorba despre un sofer  care a sperat ca nu il vor opri tocmai pe el politistii in trafic.

CITESTE SI: Inconstienta in trafic. Copil filmat in timp ce statea pe portbagajul unei masini decapotabile, in mers, in Timis. Video

La un moment dat insa, un echipaj de politie l-a tras pe dreapta pentru un control de rutina in localitatea Rudna. Politistii au simtit ca omul miroase a alcool, asa ca l-au pus sa sufle in etilotest. Iar rezultatul a fost de 1,19 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Soferul a fost dus la si la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, pentru a-i fi stabilitata cu exactitate alcoolemia.

Pe parcursul weekendului, politistii au iesit pe soselele din tot judetul si au dat nu mai putin de 363 de amenzi, iar 38 de soferi au ramas fara permise, dupa ce au depasit viteza legala sau nu au acordat prioritate de trecere. De asemenea, pentru diverse nereguli, oamenii legii au restras si 12 certificate de inmatriculare.

CITESTE SI: Imagini teribile cu o femeie ranita, dupa ce a fost izbita de o masina si aruncata pe asfalt, in Timis. Video

Politistii  anunta ca vor continua raziile si vor fi pe sosele si in aceasta saptamana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.