Circulatia trenurilor intre Timisoara si sudul tarii blocata. Un vagon a sarit de pe linie

TIMISOARA. Trenurile care circula de la Timisoara catre sudul tarii, si retur, vor avea parte de intarzieri din cauza unei deraieri.

CITESTE SI: Incendiu violent in vestul tarii. De la ce au pornit flacarile. Foto 

Totul s-a intamplat in statia Iablanita, din judetul Caras-Severin, inainte de pranz. Circulatia este oprita momentan deoarece un vagon al unui tren marfar a sarit de pe sine.

Echipele de interventie ale CFR s-au deplasat la fata locului si fac eforturi sa repuna vagonul pe sine.

Este o problema in statia Iablanita. Nu cunoastem foarte multe multe informatii, dar in scurt timp vom da drumul la circulatie. Este deraiat doar un vagon, pe o singura osie. S-a intamplat in jurul orei 11.45. Facem eforturi si o sa dam drumul la circulatie„, au transmis reprezentantii regionalei CFR Timisoara pentru opiniatimisoarei.ro.

Trenul Interreggio 72-1, care circula pe ruta Bucuresti Nord – Timisoara Nord a fost oprit in statia Mehadia pana la remedierea problemei de la Iablanita. Garnitura ar trebui sa ajunga la Timisoara la ora 14.36.

Stam de mai mult de o jumatate de ora aici. Ni s-a spus ca a deraiat un vagon si oamenii lucreaza sa il repuna pe sine. Ni s-a spus ca se va rezolva repede„, a spus un calator din tren pentru opiniatimisoarei.ro.

UPDATE: Circulatia trenurilor pe ruta care leaga Timisoara de sudul tarii a fost deblocata in jurul orei 14. Garniturile vor ajunge cu intarzieri mari la destinatie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.