Jefuita in propria casa. Lovitura data la o cafea in locuinta unei bunicute din Timis

TIMISOARA. O femeie din Timis a ramas fara toate economiile sale in numai cateva minute doar pentru ca a facut imprudenta sa-si invite la cafea o vecina.

CITESTE SI: ‘Rares, ramai pentru totdeauna campionul nostru’. Lacrimi si durere intr-o comuna de langa Timisoara, dupa teribilul accident de pe autostrada. Copilasul care a pierit tocmai castigase un turneu de fotbal cu echipa

Totul s-a intamplat in satul Semlacu Mare, ce apartine de orasul Gataia. O tanara in varsta de 35 de ani a mers sa o viziteze pe o batrana. Femeia in varsta de 81 de ani a invitat-o in casa si a servit-o cu o cafea, dupa care au stat de vorba.

Tanara a profitat de un moment de neatentie al pensionarei si i-a luat 8750 de lei, pe care aceasta ii avea in bucatarie.

In urma cu doua zile, batrana a avut nevoie de bani pentru cumparaturi si a mers in locul unde stia ca ii tine. I-a fugit pamantul de sub picioare cand a vazut ca suma nu mai este acolo.

Femeia a sunat imediat la politie si a reclamat disparitia banilor. Politistii au inceput verificarile si au ajuns la concluzia ca autoarea furtului este tanara in varsta de 35 de ani, careia i-au intocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Oamenii legii au reusit sa recupereze si o parte din suma disparuta si continua cercetarile pentru a stabili daca tanara a mai savarsit si alte infractiuni similare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.