Alarma in vestul tarii. Copil disparut in apa

S-a dat alarma in vestul tarii dupa un apel la 112, care anunta ca un copil a disparut intr-o balta.

CITESTE SI: Momentul impactului, filmat. Cum izbeste un motociclist un autobuz, la Timisoara, si cat noroc a putut avea. Video 

Totul s-a intamplat in apropierea localitatii aradene Santana, la o balastiera din zona. Cel care a sunat la 112 a spus ca un copil a venit alaturi de prieteni la scaldat, a intrat in apa sa se racoreasca si a disparut in adancuri. Tanarul care ar fi disparut sub apa are in jur de 14 ani

La fata locului au ajuns echipaje ale ISU Arad si ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sântana, dar si o echipa de scafandri, care a inceput cautarile, scrie glsa.ro.

UPDATE: Dupa mai bine de o ora de cautari, trupul baiatului a fost gasit de pompieri la 10 metri de unde intrase in apa, la o adancime de aproximativ 8 metri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.