Pun baza pe tanara generatie. ASU Politehnica a semnat cu trei jucatori de perspectiva

TIMISOARA. Centrul National de Pregatire Timisoara devine o baza de selectie si pentru divizionarele B din oras, in special pentru ASU Politehnica. 3 jucatori de la „centru” au fost „rezolvati” de gruparea alb-violeta in aceasta saptamana, in timp ce alti doi jucatori tot de la CNP au evoluat deja pentru ASU Politehnica.

Este mare cautare de jucatori sub 20 de ani, cu atat mai mult cu cat din viitorul sezon echipele din esalonul secund vor fi obligate sa foloseasca doi jucatori U20, in loc de 3 sub 22 de ani ca pana acum. Oricum, un capitol la care Politehnica nu a suferit cu atat mai mult cu cat a „debutat” in Liga 2 si patru juniori de sub 16 ani, in campionatul recent incheiat.

Dragos Coroiu (mijlocas defensiv sau fundas central), Adrian Lazar (mijlocas central) si Razvan Pitigoi (varf de atac) sunt jucatorii acontati de „echipa suporterilor”. Toti sunt nascuti in anul 2000 (la 29 iulie, 13 ianuarie, respectiv 21 iunie), au stabilit intelegeri pe trei ani cu gruparea studentilor si provin de la Centrul National de Pregatire Timisoara, unitatea juvenila de elita pe care alb-violetii au intalnit-o deseori, in sezonul recent incheiat, in partide amicale. Tot de la CNP, Politehnica i-a mai transferat pe fundasul dreapta Jurj (in toamna anului trecut) si pe mijlocasul central Trip (in iarna).

In aceasta saptamana, clubul banatean a semnat si cu Sabin Lupu (nascut 1993), un mijlocas experimentat care a mai jucat la Pandurii II, Caransebes, Cisnadie, Hermannstadt, FCU Craiova si Filiasi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.