Cand ti-e lene sa pui selectiv gunoiul in pubele, deschizi buzunarul! Razie in Complexul Studentesc la Timisoara

TIMISOARA. Politistii locali, asistati de reprezentanti ai Biroului de Salubrizare din Primaria Timisoara si cei ai ADID au descins in Complexul Studentesc din Timisoara si au dat amenzi usturatoare.

CITESTE SI: ‘Nascut viu in Tracia/Getia/Dacia/Zurobara/Timisoara’. Documentul care i-a lasat muti pe politisti, cand au vrut sa amendeze un tupeist 

De aceasta data oamenii legii au vrut sa vada daca timisorenii selecteaza corect deseurile. Trei echipe mixte de lucru au mers pe mai multe strazi din campusul universitar si au dat nu mai putin de 9 amenzi, in valoare de 20.000 de lei.

Sanctiunile au fost date pentru cinci firme si patru asociatii de locatari de pe strazile Socrates, Ofcea, Intrarea Roma, Mehadia, Minis, care nu au separat deseurile menajere de cele reciclabile.

Controalele de acest gen vor continua si in zilele care urmeaza in mai multe zone ale orasului

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.